26.10.2014
фотогалерија
мапа на градот
временска прогноза
хотели и ресторани
казина
култура и уметност
банкарство
здравство
важни телефони
дипломатски мисии
превоз
Стопанство
Кина
Вардар 1
- - -
- - -
- - -
- - -
Вардар 2
- - -
- - -
- - -
- - -
Милениум
Х Х Х: СЛЕДНО НИВО
Странски
Режија: Ли Тамахори. Улоги; Ајс Кјуб, Семјуел Џексон.
12.00 14.00 16.00 18.00 20.00 22.00
Култура
НИЕ СМЕ АНГЕЛИ
- - -
Режија: Срѓан Драгојевиќ. Улоги: Никола Којо, Срѓан Тодоровиќ, Мирка Васиљевиќ.
18.30 20.30 22.30
Манаки
ЈАС ЦЕЗАР
Странски
Режија: Ришар Берич. Улоги: Жули Ситрук, Жан Филип Екофи, Мари Де Медеирос.
19.00 21.00
Парадизо
- - -
- - -
- - -
- - -
 
  Анкета  
Дали ви се допаѓа изгледот на новиот плоштад?
Многу добар
Може и подобро
Подобар беше стариот
На ништо не личи
резултати
каде сме ние?
Please send your suggestions and requests to: webmaster@unet.com.mk
Copyright © UNet